We zijn hard bezig met onze nieuwe site!

Bureau

Missie

Het kan beter!

Het internet speelt een steeds grotere rol in onze samenleving, websites en applicaties worden steeds actiever ingezet door organisaties en bedrijven. Bezoekers hebben daardoor steeds hogere verwachtingen. En logisch ook.

Toch worden er nog veel websites gemaakt die niet uitblinken in gebruiksvriendelijkheid. Er spelen ook vele verschillende factoren mee, zo kunnen ze bijvoorbeeld matig navigeerbaar zijn, een onduidelijke structuur of onleesbare typografie hebben, niet naar behoren werken in sommige browsers. Ook komt het nogal eens voor dat websites technisch niet optimaal in elkaar zitten, waardoor ze lager eindigen in zoekmachines zoals Google, of helemaal niet geïndexeerd worden.

Missie

Bij de oprichting van onze studio hebben we voor onszelf een aantal uitgangspunten vastgelegd. Eén van de eersten hiervan is: “We willen zowel ontwerptechnisch (esthetisch, usability, experience) als communicatie-technisch (information architecture, SEO) als programmeer-technisch (front-end technologieën, back-end technologieën, programmeer stijlen) de hoogste kwaliteit producten opleveren”.

Een ambitieuze missie, maar dan weet u meteen wat wij belangrijk vinden. We spannen ons dan ook tot het uiterste in om aan onze eisen te voldoen.

User-centered design

Bij iedere beslissing tijdens het ontwerp en ontwikkelproces houden wij rekening met de gebruiker. Hierbij stellen we alles in het werk om de ervaring door bezoekers van uw website zo positief mogelijk uit te laten pakken. Dat vinden we niet meer dan logisch, want zonder bezoekers heeft een website uiteindelijk weinig zin.

Natuurlijk worden beslissingen in de praktijk ook vaak beïnvloed door andere factoren als budget of tijd. Maar door in ieder geval vanuit de gebruiker te denken, kunnen we op deze momenten toch een zo optimaal mogelijk resultaat behalen. Ook zorgen we er middels onze werkwijze en uitgebreide controleperiode voor dat we niets van de gebruikerservaring over het hoofd zien.

Degelijke technologie

Of een website nu simpelweg dient om aanwezig te zijn op het internet of meer een online applicatie is, het is belangrijk te beseffen dat het bouwen ervan een volwaardig vak is. Hierbij speelt kennis en beheersing van de laatste technologische ontwikkelingen en 'best practices' een grote rol. De ontwikkelingen op dit gebied zijn groot en wij houden onze kennis vanzelfsprekend actief up-to-date.

Een website is vandaag de dag een complex stuk technologie. Wij ontwikkelen uw website volledig volgens de actuele stand van de technologie en staan garant voor een technisch solide product. Dit is op visueel vlak in eerste instantie niet per se merkbaar, maar uit zich op de langere termijn in kwaliteit. Want sites die op deze manier gemaakt zijn, zijn sneller, flexibeler en duurzamer, worden makkelijker gevonden via zoekmachines en vergen minder onderhoud. Bovendien hebben ze een betere compatibiliteit met nieuwe browsers & systemen.

Hou mij op de hoogte!