We zijn hard bezig met onze nieuwe site!

Bureau

Onze kracht

Internetbureau, design én development

Restruct Web helpt bedrijven en organisaties hun online ambities realiseren. We zijn hierbij een full service internet partner. Alle drie zijn we zowel programmeur als ontwerper en kunnen we bijvoorbeeld uw website of portal vanaf nul uitdenken, ontwerpen, bouwen en onderhouden. We denken dan overigens graag vanaf het begin met u mee over uw online strategie alsmede de content en structuur van uw website. Maar ook voor onderscheidende logo's, huisstijlen en drukwerk zit u bij ons goed. We beheersen zowel de technische kant, als de 'menselijke' kant van het van het internet, zo overbruggen we de kloof die soms bestaat tussen ontwerpers en technici. We kunnen bestaande ontwerpen technisch ontwikkelen, voorzien van een Content Management System (CMS) en koppelen aan een database of ander soort server.

Technische ondersteuning

Daarnaast worden we zo nu en dan ingeschakeld voor de development van maatwerk interfaces en bijzondere applicaties. Deze projecten variëren van systemen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen tot interactieve installaties voor tentoonstellingen. Bij beiden verzorgen we vaak de hosting op onze eigen servers, bij de laatste vaak ook de tijdelijke/ad-hoc technische infrastructuur, zoals netwerk en hardware (verhuur/uitleen en installatie van computers, beeldschermen, microcontrollers en andere hardware).

Open Standaarden

We innoveren graag, maar niet ten koste van de gebruiksvriendelijkheid. Daarom werken we waar mogelijk volgens de Open Standaarden en usability richtlijnen van het W3C (HTML5/CSS). Programmeren doen we onder andere in de Open Source talen PHP, Python (Vanilla/Django), MySQL en Javascript (jQuery/Mootools).

Door het publiceren van korte teksten en essays, het geven van workshops/tutorials en doceren (aan de Willem de Kooning Academie/Crosslab en het Piet Zwart institute) proberen we een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het vakgebied.

Hou mij op de hoogte!