We zijn hard bezig met onze nieuwe site!

Diensten

Wat we doen

Restruct Web kan uw volledige website-traject verzorgen, van ontwerp tot hosting. We hanteren hierbij een integrale aanpak, waarbij we samen met u eerst de doelstellingen en strategie bepalen. Vervolgens vertalen we deze concrete eisen en doelen naar een gebruiksvriendelijk ontwerp, dat we technisch ontwikkelen.

Doordat we een heldere methodiek hanteren, weet u te allen tijde hoever uw project gevorderd is en waarmee we bezig zijn. Ook wanneer de site uiteindelijk live is bieden we goede support en bijvoorbeeld trainingen op maat en advies over zoekmachine-optimalisatie. Natuurlijk kunnen we u helpen met het bijhouden van de site, en wanneer nodig plegen van technisch onderhoud. U kunt hiervoor zelfs verschillende onderhoudscontracten afsluiten.

Webdesign

In onze ontwerpen stellen we telkens de eindgebruiker als uitgangspunt. We werken vanuit de doelen, verwachtingen en eisen die deze aan de site stelt (en natuurlijk uw eigen wensen). Hierdoor zijn onze websites behalve mooi, ook functioneel en gebruiksvriendelijk...
lees meer »

Webdevelopment

Websites ontwikkelen is onze passie. We hebben alle drie ruime ervaring op zowel technisch als ontwerp vlak en als team vullen we elkaar op cruciale punten perfect aan. Een van onze richtlijnen is om zowel communicatie-technisch als programmeer-technisch de hoogste kwaliteit producten op te leveren.
lees meer »

Opdrachtgevers

De klanten van Restruct Web zijn voornamelijk het Midden en Klein Bedrijfsleven (MKB), en culturele / creatieve ondernemers & organisaties. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, laat ons u terugbellen of stuur een e-mail. We maken graag eens nader kennis tijdens een vrijblijvend gesprek.
lees meer »